O vanjskom oglašavanju

Jedan je od najučinkovitijih oblika oglašavanja u današnjem društvu, jer vaša reklamna poruka radi za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, po kiši i suncu, ljeti i zimi.

Vanjske oglase ne možete ugasiti jednim klikom, ne možete ih prelistati ili ih ne čuti. Osim toga aktualna istraživanja pokazala su da kupcima najmanje smetaju i dosađuju, a kupac da bi došao u kontakt s porukom ne treba posjedovati nikakvu tehnologiju.

Zašto platiti za oglašavanje na televiziji ili radiju koje traje par sekundi kada možete uzeti vanjsko oglašavanje za puno nižu cijenu.

Oglašavanje je ulaganje u uspjeh. Budite korak ispred konkurencije, privucite nove potrošače i zadržite postojeće.

O reklamnim klupama

Relativno nov način vanjskog oglašavanja gdje je oglasni prostor sastavni dio elemenata urbane opreme, koji osim primarne funkcije medija za oglašavanje donosi dodatnu vrijednost i korist za građane – mjesto za predah i pauzu.

Upravo radi te funkcionalnosti reklamne klupe možemo postaviti na lokacije nedostupne ostalim medijima vanjskog oglašavanja: na perone i prolaze autobusnih kolodvora, mjesta ponajveće fluktuacije građana u svakom gradu, posebno mladih, studenata, učenika i putnika.

Sve oglasne površine na reklamnim klupama su veličine 100 cm (širina) x 70 cm (visina), zaštićene od vanjskih utjecaja, na prostoru koji je natkriven i noću osvijetljen.

Oglasne površine su u visini očiju – dovoljno velike da osim naslova komuniciraju veću količinu informacija, par fotografija, kartu lokacije itd.

U ponudi imamo zidne i samostojeće klupe, klupe sa obostranim naslonom i modularne varijante koje nude mogućnost slaganja po želji.

O nama

Na hrvatskom tržištu promoviramo novi medij za vanjsko oglašavanje – reklamnu klupu.

Samostalno projektiramo, proizvodimo i postavljamo reklamne klupe primjerene svakoj lokaciji.

Od 2008 godine opremamo autobusne i željezničke kolodvore i u suradnji sa HŽ-om i najvažnijim autoprijevozničkim tvrtkama ( Čazmatrans, Panturist Arriva) širimo mrežu reklamnih klupa u većim gradovima u Hrvatskoj.

Također, za naše klijente radimo po dogovoru grafičku pripremu, tisak i postavljanje i rotaciju plakata.

Kontakt

Inpuls Media d.o.o.

Ul. kralja Petra Svačića 1B

31000 Osijek

OIB: 77427032833

Mob: 095 902 8932

E-mail: reklamneklupe@gmail.com